in

BONAIRE INTERNATIONAL AIRPORT : STATEMENT OVER VOORAL BIJ DE START VAN EEN JETSTREAM 32 TOESTEL

Op zaterdagavond 18 mei heeft een Jetstream 32 toestel een start uitgevoerd vanaf Flamingo Airport. Hierbij zijn enkele lampen van de baanverlichting beschadigd geraakt. De schade aan de baanverlichting werd vóór de eerstvolgende vlucht volledig hersteld. De bevindingen zijn door Bonaire International Airport (BIA) direct aan de autoriteiten gemeld.

Na het voorval is door de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) een onderzoek opgestart. De OvV is hiervoor ook ter plaatse geweest. Uiteraard heeft BIA alle medewerking verleend aan het onderzoeksproces.

Meer informatie over het onderzoek en de voortgang hiervan vindt u hier: https://onderzoeksraad.nl/…/onjuist-opgelijnde-start…/

FUENTE:BIA/LIVE99FM

What do you think?

Written by Anthony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

DEN LUNA DI MEI 2024 BONEIRU A YAMA BON BINÍ NA 13.333 BISHITANTE STAYOVER

APERTURA DI SEKSHON NOBO PA ESTRANHERO DEN JICN